FIXUS

FIXUS-VARAOSAT

Olemme osa Fixus-ketjua

Fixus-ketju on koko valtakunnan laajuinen varaosien ja korjauspalveluiden jakelija, jonka väreissä toimii peräti 160 varaosaliikettä ja 220 autokorjaamoa. Se onkin Suomen kattavin autovaraosien, auton lisävarusteiden sekä huolto- ja korjauspalveluiden jakeluketju.

Fixus-varaosaliikkeet ja -korjaamot tunnistaa helposti paitsi Fixus-logosta, myös merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta. Fixus-ketju tuottaa työtä Suomeen, minkä osoituksena sille on myönnetty Avainlippu.

Nykyisin tuntemamme Fixus syntyi vuonna 2005, kun alan tunnetuimpiin kuuluva autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy yhdisti voimansa pitkäaikaisten kumppaneidensa kanssa.

Fixusnet-verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri. Sieltä voit tilata varaosat myymäläämme noudettavaksi tai suoraan kotiovellesi, ja nopeat toimitukset ovat pääsääntöisesti perillä vuorokauden kuluttua tilauksesta.

Verkkokauppa esittelee vain osan myymälämme valikoimasta. Mikäli et sieltä löydä etsimääsi osaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä – palvelemme mielellämme puhelimitse sekä paikan päällä!

YHTEYSTIEDOT

Kemin autopalvelu Oy