PIENKONE

VARAOSAT PIENKONEISIIN JA -MOOTTOREIHIN

Auton ja traktoreiden varaosien ohella valikoimaamme kuuluvat myös pienkoneiden varaosat – kuten mopon osat ja moottorikelkan varaosat – sekä akkukäyttöisiä pienkoneita pihaan ja metsään.

Myymälässämme ovat edustettuina niin kelkkojen kuin lumilinkojenkin varaosat ja tarvikkeet, mutta varaosia on kattavasti saatavilla myös mopoihin, moottorisahoihin ja ruohonleikkureihin.

Osana Harrasteosa-ketjua voimme tarvittaessa järjestää asiakkaillemme myös muut pienkoneiden osat sen laajasta valikoimasta. Tiedustele siis rohkeasti myös mönkijän, venemoottoreiden ja mopoautojen varaosia sekä tarvikkeita.

AKKUKÄYTTÖISET KONEET PIHAAN JA METSÄÄN

Täydennämme jatkuvasti pienkonevalikoimaamme Milwaukeen akkukäyttöisillä laitteilla, jotka tunnetaan lujasta laadustaan. Olemme huomioineet Kemin myymälämme tarjonnassa eri asiakkaidemme tarpeet, ja siksi tarjonnastamme löytyy Milwaukee-puutarhakoneita useisiin eri pihatöihin.

Puutarhan peruskunnossapitoon tarjoamme akkukäyttöiset trimmerit ja ruohonleikkurit. Mikäli tiedossa on puolestaan puunkaatoa ja raivaustöitä, löytyy apu tällöin akkukäyttöisten moottorisahojemme ja raivaussahojemme valikoimasta.

OLEMME NYT MYÖS STIHL -JÄLLEENMYYJÄ

Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita metsän- ja puutarhanhoitoon ammattilaisille ja harrastelijoille yksityiskäyttöön.
Valikoimaamme kuuluu koko Stihl  -valikoima, moottori- ja raivaussahoista aina suojavarusteisiin, painepesureihin ja imureihin asti. Kaikki, myös alkuperäiset Stihl -varaosat ja tarvikkeet.
 
STIHL – Perinteitä ja laatua vuodesta 1926.
Asiantunteva henkilökunta auttaa ja palvelee sinua paikan päällä tai puhelimessa. Tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT

Kemin autopalvelu Oy