VARAOSAT

ikh ja fixus VARAOSAT diesel- ja bensiiniautoihin sekä traktoreihin

Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat osat kaikenikäisiin ja -kokoisiin diesel- ja bensiiniautoihin sekä traktoreihin. Edustamme kahta valtakunnallisesti merkittävää tarvike- ja varaosaketjua: Fixus ja IKH. Tämä takaa kattavan varaosavalikoiman, sen jouhevan täydentämisen tarpeen mukaan sekä kilpailukykyiset hinnat.

Laaja varaosavalikoimamme koostuu alalla tunnettujen tavarantoimittajien merkkituotteista. Merkkiosien alkuperä ja sopivuus on aina todennettavissa, ja voit luottaa siihen, että tarvittaessa myös takuuasiat hoituvat: hoidammekin takuu- ja reklamaatiotapaukset nopeasti ja ammattitaidolla.

Fixusnet-verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri. Sieltä voit tilata varaosat myymäläämme noudettavaksi tai suoraan kotiovellesi, ja nopeat toimitukset ovat pääsääntöisesti perillä vuorokauden kuluttua tilauksesta.

Verkkokauppamme esittelee vain osan myymälämme valikoimasta. Mikäli et sieltä löydä etsimääsi osaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä – palvelemme mielellämme puhelimitse sekä paikan päällä!

VARAOSAT PIENIIN JA SUURIIN HUOLTOIHIN

Oli sitten kyseessä auton perusteellinen koneremontti tai kevyt vuosihuolto, tarjoamme siihen tarvittavat osat ja ajoneuvojen erikoistyökalut. Lisäksi pidämme tarjolla Kemin alueella huomattavan suurta Exide-ja Varta-akkujen valikoimaa, josta löydät paitsi autonakut, myös laajasti akkuja muihinkin laitteisiin ja ajoneuvoihin.

Etsit sitten akkuja tai latureita, iskunvaimentimia tai sytytystulppia, voit luottaa valikoimaamme ja asiantuntemukseemme. Kaikki työntekijämme ovat alaan perehtyneitä ammattilaisia, jotka seulovat valikoimistamme juuri tarvitsemasi osan – joko taustatiedoillaan tai osan alkuperäisnumerolla.

Asiantunteva ja asiallinen palvelu on meille tärkeää, ja autammekin parkkipaikallamme asiakkaita pienissä huoltotöissä, kuten pyyhkimensulkijoiden vaihdossa tai nesteiden lisäyksissä.

MEILTÄ LUONNOLLISESTI MYÖS ÖLJYT JA AUTOKEMIKAALIT

Varaosien ohella valikoimaamme kuuluu laaja kattaus voiteluaineita ja autokemikaaleja eri ikäisiin ja eri mallisiin autoihin – tarvitsit sitten tuulilasinpesunestettä, moottoriöljyä tai jäähdytinnestettä.

Suoraan hyllystämme löydät laadukkaat voiteluaineet alansa tunnetuimmilta valmistajilta. Muiden muassa merkkien Mobil 1, Castrol, Liqui Moly, Viima, Ardeca ja Amsoil voiteluaineet ja moottoriöljyt.

Asiantunteva henkilökunta auttaa ja palvelee sinua paikan päällä tai puhelimessa. Tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT

Kemin autopalvelu Oy