työkalut

IKH-, BOXO- JA MILWAUKEE-TYÖKALUT JOKA LÄHTÖÖN

Työkaluvalikoimastamme omansa löytää niin harrastelija, satunnainen korjailija kuin täysi ammattilainenkin. Myymälässämme on tarjolla laaja kattaus Milwaukeen työkaluja sekä niiden tarvikkeita ja lisäosia. Laadukkaat IKH-, ja Boxo-käsityökalut on tehty kestämään vaativaakin ammattilaiskäyttöä, ja niiden laatua osaa arvostaa myös harvemminkin tarvitseva. Kestävät työkalut lisäävät myös työskentelyn turvallisuutta.

Kunnon työvälineillä asennustyö sujuu, ja sen takeena niin IKH:n kuin Boxonkin takana on pitkä kokemus tarkoituksessaan toimivien työkalujen ja niiden säilytysratkaisujen valmistamisesta. Unohtamatta pitkäaikaista tuotekehitystä sekä tinkimätöntä laadunvalvontaa. 

TUTUSTU AKKUKÄYTTÖISTEN MILWAUKEE-TYÖKALUJEN VALIKOIMAAMME

Milwaukee valmistaa akku- ja verkkovirtakäyttöisiä sähkötyökaluja lukuisiin eri käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin, ja pidämmekin huolta, että valikoimamme vastaa laajasti asiakkaidemme eri käyttötarpeisiin.

Jo vuonna 1924 perustettu Milwaukee valmistaa korkealaatuisia ja oivaltavilla ratkaisuillaan käyttäjiä palvelevia sähkötyökaluja. Heavy Duty eli kova ja ammattimainen käyttö on ollut Milwaukeen tuotekehityksen lähtökohta halki vuosikymmenten aina nykypäiviin saakka, ja tämän työn tuloksista hyötyy niin peruskäyttäjä kuin ammattilainenkin.

Asiantunteva henkilökunta auttaa ja palvelee sinua paikan päällä tai puhelimessa. Tervetuloa!

YHTEYSTIEDOT

Kemin autopalvelu Oy